Over ons

Wij zijn een digitaal bureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in robuuste digitale producten maken die uitblinken. Als je indruk wil maken op je publiek, dan ben je op de juiste plek beland.

Wij hebben een droom

Onze droom is om mooie digitale producten te maken voor initiatieven die bijdragen aan een betere toekomst. Dit is terug te zien in de type bedrijven of organisaties met wie we samenwerken. Ja, dat klopt, de meesten van ons zijn millenials en van generatie Z. :)

Filosofie

Wat kan je van ons verwachten in termen van kwaliteit en stijl? Onze producten worden gemaakt met simpliciteit, stabiliteit and sensitiviteit in gedachten. Met deze mix creëren we producten die mooi, robuust en prettig te gebruiken zijn.

Simpliciteit

We geloven in de schoonheid van eenvoud, of het nou om een logo, poster of website gaat. De code zo simpel mogelijk houden is ook een vorm van kunst die we nastreven.

Stabiliteit

Ontwerpen zouden stabiel in schoonheid moeten zijn, zelfs wanneer er tijd overheen gaat. Websites en apps zouden robuust moeten zijn om de gebruikerservaring verbeteren.

Sensitiviteit

Producten zouden gemaakt moeten worden met de eindgebruikers in gedachten. Rekening houden met hoe ze denken en gedragen zou meegenomen moeten worden in het ontwerp.

Ons team

We zijn een team van Nederlands en Engels sprekende freelance developers, designers, data experts, marketeers and copywriters door het hele land. Elk teamlid heeft meer dan 10 jaar werkervaring. We hebben vele jaren samengewerkt in een professionale omgeving. Afhankelijk van de grootte van het project verzamelen we het beste team om het beste op te levern in de kortste tijd. Jazker, wij houden ook van efficientie.